Дънки големи размери – заложете на качествени облекла

За момичетата с наднормено тегло този сезон са актуални дрехи в стил „милитари“ и „ сафари “, рокли свободна кройка, както и свободно падащи туники, пелерини и дънки големи размери.

Миди са спечелили особена популярност в модата за настоящата година и все пак младите дами предпочитат да носят деним. Благодарение на тези дрехи момичетата с пищни форми ще могат да демонстрират красивите си крака, сред околните. По право пълните дами, също имат красиви крака и затова сега е момента да избират подходящите модели дънки големи размери.

Красотите на жените са в различните зони на тялото и тази истина е известна на всички!

И така, тайната на женската прелест съвсем не е в спазването на прословутите стандарти на модните къщи. Една дама трябва да се чувства желана, здрава и щастлива! И тогава никой мъж не може да й устои!

Пазаруването на макси дрехи за момичета с пищна фигура често се превръща в истинско мъчение. Невинаги е лесно да вземете нещо, което пасва идеално и да компенсирате недостатъците на силуета. Когато става дума за дънки, възниква въпросът – предпочитате ли прилепнал модел, който визуално стяга фигурата ви, или избирате свободни дънки, за да скриете тези излишни килограми?

Избор на дънки големи размери

Това как да направите точни я избор определя и последяващото ви излъчване!

Тъмно или светло

Дрехите в светли цветове създават усещане за мащабност. Всеки знае това. Ето, защо правилно е да изберете дънки в тъмносиньо, черно, тъмно сиво. Те са подходящи за ежедневна визия, а за екстравагантна парти визия използвайте дънки в цвят бордо, тъмнозелено, тъмно лилаво.

Важно:

Не носете дънки от лъскав материал. Панталоните в дълбоки матови нюанси ще стоят най-добре на едрата фигура.

Плътни или ефирни материи

Най-добре е да изберете дънки от еластичен материал, например разтеглив памук. Голямата фигура често е непропорционална, почти невъзможно е да изберете деним, който не се разтяга.

Висока или ниска талия

За радост на жените, модата за дънки големи размери с ниска линия на талията отдавна премина. Днес в тенденция са дънките с висока талия, при които талията е на естественото си място или с няколко сантиметра по-ниско.

Тесен или широк крачол

Идеален вариант за пищните дами са правите модели дънки. В горната част на крачола материята е плътно по тялото, а под коляното дънките са доста свободни. Такива модели в тъмен цвят изглеждат елегантни и спретнати.

Избор по форма на тяло:

Дънките във формата на ябълка могат да се носят с широки блузи или асиметрични горнище. Подходящи са и удължени жилетки без копчета.

Момичетата с фигура пясъчен часовник могат да носят дънки с ризи и горнище, като ги пъхнат в панталони. Може да допълните към тоалета и обувки със заострен връх.

На дамите с фигура „круша“ се препоръчват удължени туники и ризи под колана, който да падат свободно на денима. Той от своя страна може да е дори тип клин или прав модел. От обувките, елегантен модел с висок ток ще допълни силуета.

Лаконичен или оригинален образ

Когато избирате дънки с декоративни елементи, бъдете внимателни. Задните джобове трябва да са умерено големи. Миниатюрните джобове ще подчертаят обема на дупето. Избягвайте джобове с бродерии или апликации, както и джобове с кръпки и капаци. Джобовете отстрани на бедрата също ще придадат ненужен обем на фигурата.

Съвет:

Чувствайте се свободни да носите прави модели дънки големи размери. Те изглеждат елегантни, визуално разтягат силуета и удължават краката.

Повече за моделите дънки големи размери може да откриете на адрес: loveyourcurvy.com

Scroll to Top