Ако знаеш това за iPhone ще е по-лесно да го стопанисваш

Днес притежанието на мобилен телефон, независимо дали е смартфон или ай фон не е новост. И деца, и ученици и възрастни, хора с различни професии притежават поне едно умно мобилно устройство.

Дори поддръжката им да е на ниво, дори, да важи гаранционният период, повече от нас не стопанисват един мобилен телефон за повече от две години. Това е съвсем нормално. В свят на високи технологии, на пазара всеки ден се появяват все по-нови модели. Покупката, на който е нова инвестиция.

Ако обичаш Айфон мобилните апарати, ако притежаваш такъв или планираш да закупиш, добре е да знаеш за iPhone някои факти. Така ще е по-лесно да го стопанисваш. Информирай се и за професионален сервиз за телефони.

Ето и забавната част:

iPhone разделя хората, но не на богати и бедни, а на умни и глупави.

Производителите GooPhone, китайски аналог „iPhone“, представят своя продукт няколко часа преди представянето на iPhone 5. Те казат, че ако iPhone 5 ще изглежда като GooPhone, неговите продажби са забранени в Китай.

На гърба на телефона има две керамични вложки, които са почти невидими за окото. Обективът на iPhone е защитен от сапфирен кристал, това е много ценен материал. В стъклото iPhone 5Sapphire също е със защитна функция, както и бутонът „Начало“. На иконата „Artists“ в плейъра има портрет на Боно от U2, Бона е бил приятел с „Джобс“ и е участвал в рекламирането на продукти на Apple.

Друго име за мобилния телефон на Apple е IPAD, но то не е одобрено.

В последната минута преди пускането на първия iPhone, Стийв Джобс решава да промени екрана, което означава промяна на целия процес на сглобяване. По тази причина 8 000 работници работили през деня и нощта.

В режим „В ефир“ iPhone зарежда два пъти по-бързо.

Дневното производство на iPhone 5S е равно на броя на продадените през третото тримесечие на 2013 г. смартфони и микро Lenovo A10-70 A7600-F.

Самият iPhone става жертва на „скандал“, провокирана от религиозни фанатици. Те изхвърлили логото на Apple от телефоните си, защото отхапаната ябълка, според твърденията им е символ на греха.

 

 

 

 

Scroll to Top