Две неща, които работят за SEO оптимизацията

Търсещите машини не са хора, а машини, които са създадени, за да работят за хората. За да организират милионите уеб страници, представляващи World Wide Web, те са автоматизирали работата си.

Софтуерната програма не държи на визията на уеб сайта, нито на дизайна, а работи по начин, който хората да виждат. Това разбира се не значи, че не трябва да имате добре изглеждащ уеб дизайн, но такъв на всяка цена трябва да е отлично SEO оптимизиран. Това е важно, за да бъде лесно откриваме от търсачките.

Ето и две от нещата, на които специалистите по SEO оптимизация в eXtremeSEO залагат на:

Текст и съдържание – добре изглеждащият сайт ще привлича и запазва клиентите, но ако те успеят да достигнат до него. Важно е да се обърне внимание на програмният код, които представя съдържанието на сайта. Много онлайн магазини не предлагат такова и затова остават някъде на задни позиции в мрежата – без SEO няма трафик, няма конверсии.

Така се стига до „разковничето“ или как ще продавате, ако сайта ви е невидим от търсещите машини и съответно не се вижда от посетителите при зададени ключови думи – честна SEO дума – казват eXtremeSEO.

Тук идва важната роля на:

Ключови думи – те са онова, което клиента задава в търсачки като Google, за да открие онова, което му е важно.

Сайтовете се класират по ключови думи близки до дадена темата на търсенето. Колкото е по-ценна информацията на сайта, толкова по-високо в класацията се оптимизира сайта. Оптимизацията e сложен комплекс работа за покачване рейтинга на сайта в търсещите машини като Google. Оптимизацията на уеб сайта спрямо Google подобрява привличането на достатъчно потребители.

За да получите най-добре оптимизиран сайт наемете екип като eXtremeSEO, който да ви помогне да откриете баланса постигайки професионална оптимизация за търсачки.

 

Scroll to Top