Как да сте модерна и с малко пари

Иска ви се да сте в крак с модата всеки път, но невинаги се получава. Ако си купите евтина риза, която след няколко изпирания загубва вида си, то може да се окаже, че сте платили скъпо за нея.

В края на краищата, ризата трябва да бъде изхвърлена, но вместо да си купите нова няколко пъти, помислете за покупката на качествен артикул. Такъв ще може да носите дълго време. И това също е спестяване от джоба ви. През цялото време такава ще изглежда модерно. Друг начин да спестите пари е като купувате качествени продукти.

Продажби в края на сезона – всички магазини в края на всеки сезон правят луди отстъпки и добри неща могат да бъдат закупени доста евтино. Ако на закачалката виси дреха в един-единствен размер, то много вероятно е да е обезценена. Подобни покупки са добра инвестиция, стига да отговарят на номера ви и далеч се разминават от първоначалната цена.

Когато парите са много стегнати замислете се за инвестиция в дрехи класика. Обзаведете гардероба с неща, които не излизат от мода, при това са подходящи както за офис облекло, така и за важни мероприятия, срещи и дори ежедневен тоалет. Такива дрехи са – бяла класическа риза, черен панталон, малка черна рокля, жилетки от трико, пуловери, класически модел сако, елегантни обувки.

Много печелившо може да създадете неповторим, уникален и разнообразен гардероб само с похват и умения. Кой не знае старата поговорка, че: „бедните са известни с тяхното изобретение“.

Ако имате склонност и нюх да изработвате и разкрасявате, може лесно да създадете от старите дрехи в гардероба и нови тоалети. Достатъчно е да заложите на изключителността ви в гардероба. Нещата, пришити или обвързани със собствените ръце, се оценяват по всяко време. Понякога е трудно да се намерят неща по фигурата, а след това да търсите добър шивач. Първо, в нещата, пришити от нея, ще изглеждате перфектно, и второ ще спечелите. Ако се слушате в тези препоръки, сами ще спрете да се оплаквате на приятелите си, че нямате какво да носите.

 

 

 

Scroll to Top