4 естествени продукта за дома

Знаете ли, че химикалите дори в най-безобидните продукти могат силно да навредят на здравето ни. Ако не са спазвани предпазните мерки указани на опаковките могат да предизвикат и усложнения. Ето, защо, когато става дума за сериозни типове почиствания като почистване след смърт, трябва да се търси професионална компетенция.

Ето и някои естествени продукти за почистване и козметика в дома:

Лимонов сок

Лимоновият сок е много полезен при запазването на месинговите елементи като нови и блестящи, както преди. Добавете сол към лимонов сок и разтрийте върху месингови парчета. Масло и лимонов сок могат да се комбинират в съотношение 2: 1. Използвайте смесеното решение, за да придадете допълнителен блясък на вашите мебели.

Домашни продукти

Така, може да направите свои собствени почистващи продукти с масло, сол, оцет, сол, вода и т.н. Не харчете много пари за търговски продукти за почистване, които могат дори да бъдат опасни за здравето. Направете свои собствени почистващи продукти, използвайки битови предмети. Например, антибактериалният сапун е токсичен коктейл от химикали, които са вредни за вашето здраве. Ето защо е по-добре да използвате естествен сапун или да направите свой собствен. Ако искате да направите сапун, който е безопасен за вас и вашето семейство, съберете следните съставки: любимото аромат за сапун, сода и боракс.

Избелване на зъбите, без употребата на химикали

Всеки иска бели зъби, но никой не иска да запълни устата си с опасни избелващи агенти. Знаете ли, че можете да избелите зъбите си естествено? Смесете 1 чаша ягоди с 1 ч.л. сода за хляб и разстилайте розовата паста върху зъбите си и оставете за 5 минути.

Домашни продукти за красота

Изследванията показват, че жените поглъщат до 5 килограма увреждащи химикали и грим всяка година. Ако искате да останете млади и здрави, изберете продукти, произведени с органични съставки. Можете да спестите пари, като използвате подправки като зехтин или кокосово масло, за да се грижите за кожата си. Нанесете ги точно, преди лягане и ще бъдете изумени какво могат да направят за вашата кожа.

 

 

 

Scroll to Top