Ключът за създаването по-ефективен офис

Погледнете технологията във вашия офис. От устойчиви компютри до принтери и дори факс машини, технологията става все по-екологична през цялото време. Собствениците на предприятия осъзнават, че като намаляват общото потребление на електроенергия , не само намаляват своя въглероден отпечатък, но и подобряват своя край.

Технологията прави работното място по-ефективно, но също така намалява необходимостта служителите да присъстват в традиционния офис. Иновациите в телеконферентната връзка и софтуер за онлайн срещи означава, че компаниите не трябва да изхвърлят изкопаеми горива, по целия свят. Нещо повече, можете да работите от дома поне през част от работната седмица.

Докато сте в офиса, можете да запазите ограничен ресурс, по-специално дървета, като спестявате от хартия и като изберете екологично чисти мебели.

Можете също така да използвате устойчиво хранене, докато сте в офиса. Сезонните, местни и биологични храни правят по-здравословен всеки служител и по-здрава планета.

Кое е по-устойчиво: лаптоп или настолен компютър?

Подобрете ефективността на офиса с новите технологии

По енергийно-ефективната технология може да направи голяма разлика в. Енергийните разходи за информационни технологии само в САЩ достигат близо 8 милиарда долара годишно.

Офисните лаптопи осигуряват оптимална ефективност, като използват пет пъти по-малко енергия от настолен компютър. Можете също така да ги вземете вкъщи, което означава да работите от къщи поне през част от седмицата и да спестявате от

Същото важи и за копирни машини, факс машини и компютърни принтери. Цялото оборудване трябва да спазва стандартите на Energy Star. Търсенето на етикета Energy Star върху копирни машини и факс апарати означава спестяване на 40% от общата ефективност.

Много офиси също инсталират интелигентна технология, която изключва осветлението и силата, когато служителите не са в стаята. Някои офиси имат светлини, които се изключват, ако не усещат движение за продължителен период от време. Машините за освежаване на офиси дори могат да бъдат контролирани от интелигентни технологии. Но лесните подобрения като преминаване към енергийно ефективно осветление и изключване на осветлението при напускане на офиса, заседателните зали, салоните или банята правят значителна разлика.

Всички това в съчетание с избора на нови мебели може да ви е от полза в организиране на ново офис бюро. За това може да ви е от полза регионална фирма по извозване на всичко старо.

 

 

Scroll to Top