Правила в грижа за кожата – маркова козметика

Някои жени пренебрегват правилата за почистване на кожата, така с времето се появяват много проблеми. Не забравяйте, че оставен за една нощ гримът влияе неблагоприятно над тонуса на кожата.

Така човек придобива сивкав цвят, губи блясък и свежест. В допълнение, заспиването с грим на очите е риск и съобразно образуване на тъмни кръгове под очите.

Първо правило е, преди да започнете почистване на кожата на лицето, преди употребата на козметични средства в борбата с натрупания прах за деня да спазвате правилната последователност от действия. Такава не трябва да нарушава технологията на пречистване.

Последният етап е почистването на кожата. Ако искате да се измиете праха или основа от кожата, може да ползвате козметична пяна или мус.

Без използването на вода също може да отстраните грим и мръсни натрупвания по кожата на лицето. Това става с помощта на тоалетни млека и тоници. Течността се разпределя и масажира, а след това се отстранява с памучен тампон.

При почистване е много важно да не се тегли кожата и да се масажира в линии. В грижа за кожата на лицето и шията, винаги избирайте известни и доказани марки. Една такава е Atache с целият арсенал козметични продукти.

Scroll to Top