Какво показва Акнето, концентрирано в дадена област

Ако пъпките са открити навреме и се появяват под очите и в бузите, това означава нарушение на бъбреците и надбъбречните жлези. Ако имате такъв тип дефект на кожата, придружен от болки в долната част на гърба, че е препоръчително да посетите лекар, нефролог и да следите своето здраве.

При голям брой токсини в организма, концентрирането става по бузите. Ако има наличие на обрив присъства на брадичката, това означава, че е имало нередности в храносмилателния тракт. Също така за появата на акне допринася неактивен начин на живот и рядко ходене на открито.

Обърнете внимание на лицето си и се опитайте да свържете с определен орган. След преминаване на проверката определете причината, а така с правилна диагноза може да се назначи най-правилното лечение. Има козметика с балансиращи кремове за мазна кожа, които се грижат и недопуснат поява на акне.

 Защо получавам акне? Становището на съвременната медицинска

Съвременните лекари смятат, че причините за акне включват хормонални промени. И хормонална недостатъчност. При момичетата, които растат, както и с менструалния цикъл, тези симптоми се засилват. Пъпки се дължат на проблеми в системата на кръвообращението и на стомашно-чревния тракт. Когато има наличие на ендокринни и метаболитни нарушения акнето може сериозно да развали външния вид на жените. От състоянието на кожата са засегнати много хора подложени на стрес и умора.

Когато една жена използва нискокачествени козметика, в роговия слой на повърхността на кожата може да се натрупа мръсотия, а това също води до акне.

Акнето се формира, когато тялото е изложено на интензивна физическа активност, и жената живее в район с горещ и влажен климат. Научете повече за принтера от тук.

Scroll to Top