Топ идеи да добавите богатство за вашия двор

Създаване на градина с ограничен бюджет може да бъде предизвикателство. Огледалата са един евтин начин за добавите дълбочина и светлина за вашия двор или градина. С избор на широки или дълги огледала по вашата ограда мигновено ще отворите малкото пространство. Поставете огледала в близост до зоните за хранене, за да отразяват светлината и създават атмосфера. Използвайте малки огледала, за да отразяват цветя и растения от интересни ъгли. Комплект огледала с различни форми в ъглите или растителни легла, ще добавят и скулптурни елементи към вашата градина.

Научете още за:

Фирма за извозване FORI.EU;

Майстори за демонтаж на мебели MAYSTORI.COM;

Цени на ТОВАРНИПРЕВОЗИ.COM

Всякакъв вид огледало ще направя, просторен терена и не забравяйте, че ще бъдат изложени на атмосферни влияния. Дървената дограма например, може да се използва на открито, но трябва да се заздрави с лак, за да се предотврати изкривяване или гниене.

Огледала камък, ще се съпротивлява на вода и атмосферни влияния по-добре от дървото, но може да струва по-скъпо. Металните каси са трайни, но склонни към ръждясване, така че помислете за спрей за боядисване на рамката с боя и така ще разширите използването му.

Създаване на вертикални градини

Най-голямото предизвикателство, с малък двор, е липсата на хоризонтално пространство. Решението? Изложение вертикално. Направете лехите за цветя и растителност в различни височини. Такива не само създават красиви модели, но също така се отваря използваемо пространство.

Помислете за висящи саксии и растение. Искате градина с билки, но не разполагат с място за градинарство? Помислете за организиране и попълване по ваш избор. Дръжте саксиите за огради, стълбове или первазите на прозорците. Поставете сукуленти или други растения с плитка коренова система в тави и ги монтирате на стени. Добави дървена рамка за по-артистичен поглед. Променете предназначението, ако се налага. Така ще създадете красиви и функционални системи за градинарство. Просто се уверете, че има правилното отводняване, и ако засаждане контейнера, съдържанието му трябва да е нетоксично.

Всички тези идеи са осъществими и могат да се направят през уикенда около къщата.

Scroll to Top