Три съвета в избора на елегантни рокли

Дали избирате елегантна рокля за специална вечер, за сватбено тържество или официален повод в компанията, винаги е добре да сте информирани за това, което се предлага на пазара.

Качествени модерни дрехи заедно с всичките им опции може да откриете и онлайн.

Ето и някои съвети за избор:

Дълга рокля за вечерта с дължина достигаща пода може да облечете на важно събитие. Тези модели саи сред най-популярните за звездите на Холивуд, които виждаме по червения килим.

Ако не ви е нужна прекалена претрупаност, може да погледнете моделът на тъмносиня рокля с геометрични елементи Radek’s Collection. Тя е изящна, семпла и подхожда за всякакви поводи. С нея може да се явите на официално събитие, в офиса или на вечеря.

Модели рокли с едно рамо са нежни и подчертават женствеността, но не са подходящи за всякакви телосложения. Същото важи и за къси рокли с по-прост стил, съчетан с висок ток сандали. С тях е добре да се абстрахира на прическа и лек грим. Подходящи са за по-младите дами.

Има много модерни дрехи, я с тях лесно може да откриете и оригинална рокля на едното рамо, модел с дълги ръкави, поли до и над колената, рокли достигащи глезените. Всичко това зависи от повод, телосложение и това, което показва вашия личен вкус и стил.

Scroll to Top