Мини и макси инструменти, от които ще имаш нужда

Ако градинарската ножица за вас е малък инвентар и неотменен помощник в дворното място, то сега е момента да разберете за големите помощници в лицето на части за трактори.

Ето, как ние най-общо ги делим в група мини инструменти, а преди това вижте как да изберете онлайн магазин за трактори:

Малка лопатка – тя служи за засаждане, но не само. Тя може да е от полза за разкопаване около всякакъв вид растения. С нейна помощ лесно може да разкопавате растения при пресаждане, при разделяне на растенията и при засаждане на нови такива.

Уред за направа на ямки – това е идеалният инструмент за засаждане на растения в земята. За целта може да извадите разсада от саксията и да го поставите в пръстта. Може да използвате при засаждане на луковици на лалета, нарциси, зюмбюли и пр. Още полезна информация за дом и градина.

Вилица за плевели – този земеделски инструмент помага за премахване на плевели и при изваждане и разделяне на едри цветя и малки храсти.

Мини култиватори – това са най-добрите помощници за всеки градинар. Подобно на друг инвентар за трактори, те са подходящи в малките пространства, на градини  дворове. Мини култиваторите служат за красиво оформление на градинските лехи през пролетта.

Scroll to Top