Връх в летния трансфер на гардероба – топ съветите, които да ви помогнат в лятна мода 2016

Най-добрата мода за всяко лято е не тази, която е в крак, а която доставя прохладни и удобни дрехи.

Модели слънчеви рокли и модни гащеризони, потници, тениски, туники и рокли се появяват, за да победим условията в лятната жега.

Ето някои модни съвети, които да са от полза и на вас:

Житните тонове – те са не само в тон с лятото, но и позволяват носенето им в дрехи като къси панталони, поли или дори дълги модели панталони. Съчетавайте ги с бели тениски или топ, за повече ефект.

С перфектното качество в таблото на класен и удобен модел се явяват печатните издания, красив букет от флорални мотиви или дигитален принт. Ако искате макси версия, можете да обедините в една рокля, която да включи всичко това.

За да са прохладни роклите, които избирате, заложете на естествени материи от памук. Такива са супер удобни за носене и същевременно гарантират, че ще изглеждате доста добре.

Полите това лято са представени в наслояване дрехите. Отделно от неудобството да се налага да пилеете ударна доза слънцезащитен крем на всеки няколко часа, лятото е време за много дейности на открито. Тогава дългата и ефирна пола перфектно ще се вписва за всеки повод.

Широки панталони – без значение какво планувате за обадя, хлабави крачоли или прилепнали панталони са двойката, която трябва да е налична в топлите месеци в гардероба ви.

Външния вид мода работи за една нощ. И докато за вечерта се спирате на обувки с токчета, то за разходка из града не пропускайте да си набавите пое един чифт удобни обувки. Такива може да са еспдрили, сандали, маратонки или дори джапанки.

Всяка модерен жена знае добре как да редактирана гардероба си. Това изисква удобни за носене на елегантни дрехи, които ще дадат място за удобство и шик. В основата на тази изисквания, нека там присъства и един чифт деним. Тези дрехи ви отвеждат обратно след няколко години и ви накарат да се чувствате готини и стилни.

Scroll to Top