Как да избираме плажни облекла

Времето за плаж и почивка наближава и това да избирате бански костюм за лятната ваканция е от голяма роля. Прегледайте плажния си гардероб, които не само ще ви настрои час по-скоро за ваканцията, но и ще предразположи към отдиха. Дори да не изглежда много скоро да е пътуването, не оставяйте нещата за последния момент. Снабдете се с нови летни придобивки още в началото на сезона.

Независимо дали предпочитате класическия цял бански костюм или обожавате половинките, то може би по-важното е да изберете това, което в най-пълна степен ще отговаря на фигурата ви. Такава дреха за плаж, лесно ще намерите и онлайн в магазините. Колкото по-скоро го правите, толкова по-вероятно е да намерите това, което ви трябва.

Ето някои основни съвети, които да следвате:

За да подчертаете функцията, която ви харесва, използвайте ярък цвят или модел. Добро предложение за нещо такова е ДВОЙНА РОКЛЯ ЦВЕТЯ.

За да скриете нещо, което не ви харесва, използвайте плътен цвят.

Ако имате бледа кожа, използвайте черни или дълбоки тонове бижу, като тъмно лилаво, тъмно и кестеняво.

Ако имате тъмна кожа, ярките цветове могат действително да бъдат по-ласкави и помагат да скриете това, което не ви харесва.

За да добавите обем (на бюста или бедрата), изберете дреха за плаж с къдрички в тази област.

За да скриете обем (на кръста), използвайте тъмен плат.

Не се страхувайте да купувате разделен на части, които не съвпадат перфектно! Да речем, че искате да подчертаете бюста, но привлечете вниманието към бедрата. Може да се купите бикини в светло синьо или кафяво (в зависимост от основата). Не забравяйте също така, че с цветове винаги може да проигравате различни варианти.

Scroll to Top