Твърда дървесна или трислоен паркет – стилът в дома

Всички копия на света не могат да съответстват на красотата на истинско дърво. Тя се предлага в широка гама от цветове и идеално пресъздава домашния интериор, чрез избор и монтаж на трислоен паркет Karelia Urban Soul Roastery Brown.

Ако искате да добавите подобна настройка от ултра модерна визия за вашата вила, то с избора на трислоен паркет няма да сгрешите. Тази красота няма да излезе от мода.

Регенерирани дъски има в изобилие на пазара за ламинати днес, но по-скъпи те са, когато става ума за различни размери и дебелина. Паркетът носи авангарден стил, класика, уют, топлина, всичко онова, от което може да имате нужда.

Дървеният материал, от които са направени трислойните паркети е нежен за краката, на допир, внася топлина и изглежда безупречно. Добър негов заместител са висококачествените модели ламинати. Те предлагат нови възможности.

Те се добиват от възобновяеми източници, рециклируеми са и добре изглеждащи. Притежават здрав и дълготраен ефект. За разлика от ламинираня паркет, масивният може да се шлайфа да изглеждат като нов и се оцветяват в огромен брой цветове.

Минусите на твърдата подова настилка от дърво е, че трябва да се пази от вода и влага. При ламинирания под това неудобство не фигурира, защото ламинатът притежава допълнителен слой защита, който брани.

Някои естествени паркети могат да са значително по-шумни, така че за апартаменти е добре да се подменят веднъж на 8-10 години.

За да не се оцвети и надраска, при висок трафик, дюшеме може да се покрива с пътека или килим. Удобно е да се шлифова.

Най-хубавото е, че твърдата дървесина не налага необходимостта от допълнително подово отопление, защото истинско дърво държи умерена стайна температура. Научете повече и как изолацията на дома ви може да е от полза.

Всичко това показва, че естетическата сила в избора на трислоен паркет зависи от чувството за правилно съчетание в помещенията това, какво се цели да се постигне. Топлина, комфорт, стил или всичко в едно художествено изобретение – стилът на дома.

 

 

Scroll to Top